1 декабря 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Централизованная система теплоснабжения – надёжное решение для каждого дома          

Publicat: 28.08.2018

1 825 👁 Views.

280810

Sinteza lucrărilor din 28 august

image_pdfimage_print

Pentru ziua de astăzi, avem o agendă plină de activități ce țin de reabilitarea unor porțiuni importante de conducte termice și efectuarea lucrărilor de mentenanță a instalațiilor termo-energetice. Mai multe detalii aflați în Sinteza lucrărilor de astăzi.

În sectorul Botanica:

Str. Sarmisegetusa: Efectuăm lucrări de reparație a tronsonului defectat de rețea termică cu Diametrul Nominal (DN) 70 mm, pe o lungime de 7 metri. Lucrările vor dura până pe 29 august, ora 17:00.

Bd-ul Dacia, 38/6: Reabilităm un tronson aerian de conductă de apă caldă, pe o lungime de 2 metri. Lucrarea va fi finalizată până la ora 16:00.

Str. Melestiu: Continuăm lucrările de reabilitare a celei de a doua porțiune de traseu termic, unde modernizăm  600 metri de conducte termice, cu DN 250 mm Aceste lucrări vor dura până pe 10 septembrie.

Bd-ul Dacia, 11/3: Pe parcursul zilei de astăzi, specialiștii noștri continuă lucrările de montare a noilor echipamente electrice la Stația de Pompare Nr.5.

În sectorul Centru:

Str. Ialoveni, 96 B: Efectuăm lucrări de descoperire a tronsonului de rețea termică cu  DN 70 mm, unde urmează să reabilităm o porțiune de conductă termică pe o lungime de 6 metri.

Str. Nicolae Testemițanu: După ce am modernizat 340 metri de conducte termice cu DN 400 mm, am demarat lucrările de amenajare a zonei.

În sectorul Râșcani:

Str. Alexandru cel Bun, 49-51: Am demarat lucrările de modernizare a trei tronsoane de conducte termice cu DN 80, 100 și 150, cu o lungime totală de peste 670 metri. Aceste modernizări permit conectarea unor noi consumatori la sistemul centralizat de termoficare.

Str. Mihai Viteazul, 10/2: Continuăm lucrările de modernizare a tronsonului de conducte termice cu lungimea de 820 metri și DN 700 mm. Această lucrare urmează să fie finalizată până pe 15 septembrie.

În sectorul Buiucani:

Str. Alba-Iulia, 23: Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson de conductă termică de 400 de metri, cu DN 500 mm. Pe parcursul zilei de astăzi se montează țevile noi. Totodată, în această zonă urmează să se reabiliteze încă o porțiune de 150 metri de conducte termice cu DN 500 mm, motiv pentru care această lucrare va fi prelungită cu încă 10 zile, până la 10 septembrie.

Str. Alba-Iulia 200/2: Schimbăm echipamentul de secționare a agentului termic din cadrul Punctului Termic Central. Această lucrare va fi finalizată mâine, 29 august, ora 17:00.

În sectorul Ciocana:

Str. Vadul lui Vodă: Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson de rețea termică magistrală, cu DN 1000 mm, pe o lungime de 200 metri, care alimentează cu energie termică peste 25% din mun. Chișinău. Modernizările vor contribui semnificativ la îmbunătățirea calității serviciilor de termoficare și creșterea eficienței energetice a sistemului de alimentare cu energie termică. Această lucrare va fi finalizată la sfârșitul lunii septembrie.

Bd-ul Mircea cel Bătrân: Am finalizat cu o zi mai devreme lucrările de modernizare a unui tronson de conducte termice cu DN 400 mm, pe o lungime de 120 metri.

Contați pe energia noastră!

5p9.ru