22 октября 2020
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor deconectate din sectoarele Centru, Râșcani și Buiucani           Termoelectrica a premiat cei 10 câștigători ai Tombolei organizată de Hramul or. Chișinău           Condiții mai bune de studii pentru cei peste 700 de elevii ai liceului teoretic „Waldorf”           Termoelectrica a demarat procedura de conectare la încălzire, la solicitare           Serviciul online „CONTUL MEU”, tot mai solicitat           Tutorial: Creează-ți un CONT INFOBON           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Metode alternative de plată a facturii la încălzire           Termoelectrica S.A. îndeamnă administratorii de blocuri și locatarii să regleze agentul termic de la branșament           Recomandările Termoelectrica S.A. pentru consumatorii săi privind evitarea răspândirii virusului Covid-19          

Publicat: 28.09.2018

1 870 👁 Views.

210921

Sinteza lucrărilor din 28 septembrie

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

E sfărșit de săptămână, dar nu pentru toți. Colegii noștri lucrează într-un regim alert, astfel încât să finalizăm cu succes toate activitățile de pregătire a sistemului de termoficare pentru sezonul rece al anului. Efectuăm lucrări de mentenanță a utilajelor, reabilităm tronsoane importante de rețele termice și montăm contoare noi de energie termică. Mai multe detalii aflați în Sinteza lucrărilor::

În sectorul Botanica:

Str. Titulescu, 14:  Efectuăm lucrări de spălare hidropneumatică și pregătire a sistemului ingineresc din interiorul blocului pentru sezonul rece. Această activitate se desfășoară în contextul campaniei ”Achiți iarna, fii răsplătit vara”.

Bd-ul Dacia, 11/3: Efectuăm lucrări de montare a noilor echipamente electrice și a două pompe moderne din cadrul Stației de Pompare Nr.5. Această lucrare va fi finalizată până la 1 octombrie.

Str. Grădina Botanică: Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson de conducte termice cu o lungime de peste 730 metri cu Diametrul Nominal (DN) 500 mm.

Bd-ul Dacia:  Modernizăm 270 de metri de conductă termică cu DN 200 mm.

În sectorul Buiucani:

Str. Teodorovici, 76: Reabilităm un tronson de rețele primare, DN 400 mm.

Str. Neculce, 26: Modernizăm echipamentele într-un cămin termic.

Str. Calea Ieșilor, 11: Efectuăm lucrări de reabilitare a utilajului dintr-un cămin termic.

Str. Calea Ieșilor, 6: Reabilităm un tronson de rețea cu pozare aeriană, cu DN 800 mm.

Str. Alba-Iulia și Onisifor Ghibu: Continuăm lucrările de modernizare a trei tronsoane de conducte termice, cu o lungime totală de peste 850 de metri și  DN 500 mm. Aceste lucrări vor fi finalizate la sfârșitul lunii septembrie.

În sectorul Ciocana:     

Bd-ul Mircea cel Bătrân, 9-11: Continuăm lucrările de modernizare a două tronsoane de conducte termice cu o lungime totală de peste 800 metri, cu DN 300 și 400 mm. Finalizarea acestor lucrări este planificată până la începutul lunii octombrie.

Str. Vadul lui Vodă: Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson de rețea termică magistrală, cu DN 1000 mm, pe o lungime de 200 metri. Pe parcursul zilei de astăzi se montează conductele noi. Această lucrare va fi finalizată la sfârșitul lunii septembrie.

În sectorul Râșcani:

Str. Alexandru cel Bun: Continuăm lucrările de modernizare a trei tronsoane de conducte termice cu DN 80, 100 și 150 mm, cu o lungime totală de peste 670 metri. Aceste lucrări vor fi finalizate până la sfârșitul lunii septembrie.

Str. Mihai Viteazul: Efectuăm ultimele lucrări de modernizare a tronsonului de conducte termice cu lungimea de 820 metri și DN 700 mm. Până la sfârșitul acestei săptămâni urmează să conectăm consumatorii din sec. Buiucani la noul tronson modernizat.

Str. Andrei Lupan: Continuăm lucrările de modernizare a 815 de metri de conductă termică cu DN 400 mm. Lucrările vor fi efectuate până la începutul lunii octombrie.

În sectorul Centru: 

Str. Nistor, 30/1:  Efectuăm reabilitarea unor rețele cu pozare supraterană, unde se modernizează două echipamente de secționare a agentului termic cu DN 200 mm.

Contați pe energia noastră!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru