1 декабря 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Централизованная система теплоснабжения – надёжное решение для каждого дома          

Publicat: 29.08.2018

1 787 👁 Views.

290808

Sinteza lucrărilor din 29 august

image_pdfimage_print

Pe parcursul zilei de miercuri, 29 august, echipele Termoelectrica lucrează intens la reabilitarea mai multor porțiuni de rețele termice, montarea contoarelor termice și efectuarea lucrărilor de pregătire a Stațiilor de Pompare, a Căminelor Termice și a Punctelor Termice Centrale. Mai multe detalii aflați din Sinteza lucrărilor de mai jos:

În sectorul Ciocana:

Str. Vadul lui Vodă: Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson de rețea termică magistrală, cu Diametrul Nominal (DN) 1000 mm, pe o lungime de 200 metri, care alimentează cu energie termică peste 25% din mun. Chișinău. Modernizările vor contribui semnificativ la îmbunătățirea calității serviciilor de termoficare și creșterea eficienței energetice a sistemului de alimentare cu energie termică. Această lucrare va fi finalizată la sfârșitul lunii septembrie.

Str. Voluntarilor: Efectuăm lucrări de reabilitare a unui tronson defectat de rețea termică primară cu DN 800 mm.

Alecu Russo, 18: Efectuăm lucrări de descoperire a tronsonului defectat de rețea termică cu DN 150 mm, unde urmează să înlocuim o porțiune de circa 4 metri. Lucrările vor dura până ora 17:00.

Bd-ul Mircea cel Bătrân, 17:  Efectuăm lucrări de amenajare a zonei unde am finalizat lucrările de modernizare a unui tronson de conducte termice cu DN 400 mm, pe o lungime de 120 metri.

În sectorul Botanica:

Str. Nicolae Titulescu, 55: Efectuăm lucrări de reparație a tronsonului defectat de rețea termică cu DN 80 mm. Lucrările vor dura până ora 16:00.

Str. Melestiu: Continuăm lucrările de reabilitare a celei de a doua porțiune de traseu termic, unde modernizăm  600 metri de conducte termice, cu DN 250 mm. Până acum s-au montat peste 50% din conductele termice. Aceste lucrări vor dura până pe 10 septembrie.

Bd-ul Dacia, 11/3: Pe parcursul zilei de astăzi, specialiștii noștri continuă lucrările de montare a noilor echipamente electrice și pompele din cadrul Stației de Pompare Nr.5.

În sectorul Râșcani:

Str. Alexandru cel Bun, 49-51: Continuăm lucrările de modernizare a trei tronsoane de conducte termice cu DN 80, 100 și 150, cu o lungime totală de peste 670 metri. Aceste modernizări permit conectarea unui nou consumator la sistemul centralizat de termoficare.

Str. Mihai Viteazul, 10/2: Efectuăm lucrările de modernizare a tronsonului de conducte termice cu lungimea de 820 metri și DN 700 mm. Această lucrare urmează să fie finalizată până pe 15 septembrie.

În sectorul Buiucani:

Str. Alba-Iulia, 23: Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson de conductă termică de 400 de metri, cu DN 500 mm. În paralel, vom efectua lucrări de reabilitare a încă unei porțiuni de 150 metri de conducte termice cu DN 500 mm. Această lucrare va fi finalizată pe 10 septembrie.

Str. Alba-Iulia 200/2: Schimbăm echipamentul de secționare a agentului termic din cadrul Căminul Termic. Această lucrare va fi finalizată la ora 17:00.

În sectorul Centru:

Str. Nicolae Testemițanu: După ce am modernizat 340 metri de conducte termice cu DN 400 mm, am demarat lucrările de amenajare a zonei și pregătirea pentru asfaltare.

Contați pe energia noastră!

 

 

 

 

 

 

 

5p9.ru