30 июля 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sectoarele Botanica, Buiucani și Râșcani           Termoelectrica reabilitează circa 10 km de conducte termice           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Централизованная система теплоснабжения – надёжное решение для каждого дома          

Publicat: 29.08.2018

1 540 👁 Views.

290808

Sinteza lucrărilor din 29 august

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Pe parcursul zilei de miercuri, 29 august, echipele Termoelectrica lucrează intens la reabilitarea mai multor porțiuni de rețele termice, montarea contoarelor termice și efectuarea lucrărilor de pregătire a Stațiilor de Pompare, a Căminelor Termice și a Punctelor Termice Centrale. Mai multe detalii aflați din Sinteza lucrărilor de mai jos:

În sectorul Ciocana:

Str. Vadul lui Vodă: Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson de rețea termică magistrală, cu Diametrul Nominal (DN) 1000 mm, pe o lungime de 200 metri, care alimentează cu energie termică peste 25% din mun. Chișinău. Modernizările vor contribui semnificativ la îmbunătățirea calității serviciilor de termoficare și creșterea eficienței energetice a sistemului de alimentare cu energie termică. Această lucrare va fi finalizată la sfârșitul lunii septembrie.

Str. Voluntarilor: Efectuăm lucrări de reabilitare a unui tronson defectat de rețea termică primară cu DN 800 mm.

Alecu Russo, 18: Efectuăm lucrări de descoperire a tronsonului defectat de rețea termică cu DN 150 mm, unde urmează să înlocuim o porțiune de circa 4 metri. Lucrările vor dura până ora 17:00.

Bd-ul Mircea cel Bătrân, 17:  Efectuăm lucrări de amenajare a zonei unde am finalizat lucrările de modernizare a unui tronson de conducte termice cu DN 400 mm, pe o lungime de 120 metri.

În sectorul Botanica:

Str. Nicolae Titulescu, 55: Efectuăm lucrări de reparație a tronsonului defectat de rețea termică cu DN 80 mm. Lucrările vor dura până ora 16:00.

Str. Melestiu: Continuăm lucrările de reabilitare a celei de a doua porțiune de traseu termic, unde modernizăm  600 metri de conducte termice, cu DN 250 mm. Până acum s-au montat peste 50% din conductele termice. Aceste lucrări vor dura până pe 10 septembrie.

Bd-ul Dacia, 11/3: Pe parcursul zilei de astăzi, specialiștii noștri continuă lucrările de montare a noilor echipamente electrice și pompele din cadrul Stației de Pompare Nr.5.

În sectorul Râșcani:

Str. Alexandru cel Bun, 49-51: Continuăm lucrările de modernizare a trei tronsoane de conducte termice cu DN 80, 100 și 150, cu o lungime totală de peste 670 metri. Aceste modernizări permit conectarea unui nou consumator la sistemul centralizat de termoficare.

Str. Mihai Viteazul, 10/2: Efectuăm lucrările de modernizare a tronsonului de conducte termice cu lungimea de 820 metri și DN 700 mm. Această lucrare urmează să fie finalizată până pe 15 septembrie.

În sectorul Buiucani:

Str. Alba-Iulia, 23: Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson de conductă termică de 400 de metri, cu DN 500 mm. În paralel, vom efectua lucrări de reabilitare a încă unei porțiuni de 150 metri de conducte termice cu DN 500 mm. Această lucrare va fi finalizată pe 10 septembrie.

Str. Alba-Iulia 200/2: Schimbăm echipamentul de secționare a agentului termic din cadrul Căminul Termic. Această lucrare va fi finalizată la ora 17:00.

În sectorul Centru:

Str. Nicolae Testemițanu: După ce am modernizat 340 metri de conducte termice cu DN 400 mm, am demarat lucrările de amenajare a zonei și pregătirea pentru asfaltare.

Contați pe energia noastră!

 

 

 

 

 

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru