7 декабря 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Централизованная система теплоснабжения – надёжное решение для каждого дома          

Publicat: 03.07.2018

1 721 👁 Views.

IMG_8659

Sinteza lucrărilor din 03.07.2018

image_pdfimage_print

Modernizarea, reabilitarea și asigurarea fiabilității în regim non stop a Sistemului de Alimentare Centralizată cu Energie Termică din mun. Chișinău – sunt prioritățile Termoelectrica S.A.. Astăzi, echipele de intervenție ale companiei au inițiat două proiecte importante în străzile T. Vladimirescu și Grătiești, unde ne propunem să reabilităm rețeaua existentă de distribuție cu țevi noi de ultimă generație. Această modernizare va avea un impact considerabil în special pentru consumatori, dar și pentru asigurarea fiabilității sistemului.

Prin urmare, în mun. Chișinău colegii noștri astăzi lucrează intensiv în mai multe locații, cum ar fi:

Sect. Râșcani:

  1. Modernizăm tronsonul de rețea termică din str. T. Vladimirescu, cu diametrul de 800 mm, în perimetrul străzilor A. Doga și Florării. Lucrările sunt planificate în perioada 3 iulie – 20 iulie.
  2. Reabilităm rețeaua termică cu diametrul nominal de 250 mm. din str. Grătiești. Lucrările au fost planificate în perioada 3 iulie- 31 iulie.

Sect. Centru:

  1. Modernizăm tronsonul din str. Mălai. Lucrările vor fi finalizate sâmbătă, 7 iulie.
  2. Lichidăm scurgerile de apă caldă și agent termic din str. Columna, 57, 59, str. Tighina, 61, str. Gh. Asachi, 35. Lucrările vor fi finalizate până la sfârșitul zilei.

Sect. Buiucani:
În sectorul Buiucani depunem tot efortul pentru finalizarea lucrărilor de modernizare a celor peste 450 de metri de rețea termică din str. N. Costin, până la data de 7 iulie, care, după cum am anunțat anterior se aflau într-o stare de avariere avansată.


Sect. Ciocana:

1. Schimbăm tronsonul defectat din str. A. Russo, 57 și montăm compensatoarele axiale pe tronsonul  din str. P. Zadnipru, 7/4 – lucrări planificate până la ora 18:00.

 

Sect. Botanica:
1. Lichidăm  o scurgere de apă caldă din str. Dacia, 2, în așa mod încât până la sfârșitul zilei consumatorii  să fie reconectați la serviciul de alimentare cu apă caldă.

2.Până la ora 18:00 vom lucra și la lichidarea unei scurgeri depistate pe conducta termică din str. Burebista, 42.

5p9.ru