7 декабря 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Централизованная система теплоснабжения – надёжное решение для каждого дома          

Publicat: 30.07.2018

1 905 👁 Views.

IMG1234

Video! Modernizăm SACET-ul. Sinteza lucrărilor din 30 iulie

image_pdfimage_print

Fiecare zi începe cu noi obiective de dezvoltare și modernizare, printre care se numără: reabilitarea rețelelor termice,  renovarea echipamentelor tehnice și îmbunătățirea capacității de producere și livrare a energiei termice către fiecare client al nostru. Ce am avut astăzi în agenda lucrărilor în teren, vedeți în sinteză:

În sectorul Râșcani:

 • Bd-ul Moscova: Modernizarea a 250 de metri de conductă termică cu Diametrul Nominal de 400 mm este pe ultima sută de metri, iar de mâine după-amiază consumatorii din această regiune vor fi conectați la tronsonul renovat.
 • Grătiești: Finalizăm lucrările de modernizare a circa 560 de metri de conducte termice, cu diametrul nominal de 250 mm, respectiv, până mâine la sfârșitul zilei toți consumatorii vor fi reconectați la noua rețea.
 • Bd-ul Grigore Vieru, 17: Efectuăm lucrări de lichidare a unei scurgeri prin înlocuirea unui tronson de rețea de apă caldă, pe o lungime de 7 metri.

Sectorul Buiucani:

 • Am demarat lucrările de modernizare a unui tronson de rețea termică cu Diametrul Nominal 500 mm, din str. Alba-Iulia, 23. Lucrările prevăd înlocuirea a circa 400 metri de conductă termică veche cu țevi noi, moderne, preizolate și eficiente energetic. Lucrările vor dura până pe 01 septembrie.
 • Țărânii, 107/2. Înlăturăm o defecțiune pe traseul termic, cu Diametrul Nominal 57 mm.
 • Liviu Deleanu, 11. Schimbăm tronsonul defectat, cu Diametrul Nominal 57mm, pe o lungime de 3 metri. Această lucrare este planificată până la ora 18:00.

În sectorul Centru:

 • Nicolae Testemițeanu: Am demarat lucrările de modernizare a 340 metri de conductă termică cu Diametrul Nominal 400 mm. Lucrările vor dura până la mijlocul lunii august.
 • Șos. Hâncești, 80: Efectuăm lucrări de verificare a traseului termic și descoperim un tronson pe o lungime de 6 metri, cu Diametrul Nominal 500 mm, care urmează să îl înlocuim pe parcursul zilei de mâine.
 • Mitropolit Varlam, 80: Efectuăm lucrări de înlocuire a unui tronson de conducte termice, pe lungime de circa 10 metri, cu Diametrul Nominal 150 mm. Lucrarea va fi finalizată până la ora 17:00.

În sectorul Botanica:

 • Sarmizegetusa, 53: Efectuăm lucrări de montare a circa 40 de metri de conducte termice cu Diametrul Nominal 80 mm, pentru conectarea la serviciul centralizat de termoficare a unui nou bloc locativ. Această lucrare va fi finalizată până la sfârșitul acestei săptămâni.
 • Bd-ul Dacia, 11/3: Continuăm lucrările de modernizare a Stației de Pompare Nr.5. Lucrările vor dura până la sfârșitul lunii august.
 • Melestiu: Efectuăm lucrări de înlocuire a rețelei termice cu Diametrul Nominal 200 mm cu alta de 273 mm. Din cauza complexității lucrărilor, se va lucra până la 10 august .
 • Cuza Voda, 39/3: Modernizăm conducta termică cu o lungime de 400 de metri și diametrul nominal de 400 mm. Lucrările vor fi efectuate până de 6 august.
 • Dacia, 50: Efectuăm lucrări de schimbare a tronsonului de conductă defectată, pe o lungime de 6 metri, Diametrul Nominal de 76 mm. Lucrarea este planificată până la ora 16:00.
 • Cuza Vodă, 15/1: Demontăm conductele vechi din subsolul blocului. Consumatorii din această clădire au beneficiat de modernizarea infrastructurii de livrare a energiei termice pentru încălzire și apă caldă prin montarea unui Punct Termic Individual.

În sectorul Ciocana:

 • Petru Zadnipru, 12/1 și Alecu Russo, 18: Efectuăm lucrări de amenajare, compactare și pregătire pentru asfaltarea zonelor unde au fost înlocuite trei porțiuni de rețea termică. Aceste lucrări sunt planificate până la ora 17:00.

 

Contați pe energia noastră!

 

5p9.ru