22 октября 2020
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor deconectate din sectoarele Centru, Râșcani și Buiucani           Termoelectrica a premiat cei 10 câștigători ai Tombolei organizată de Hramul or. Chișinău           Condiții mai bune de studii pentru cei peste 700 de elevii ai liceului teoretic „Waldorf”           Termoelectrica a demarat procedura de conectare la încălzire, la solicitare           Serviciul online „CONTUL MEU”, tot mai solicitat           Tutorial: Creează-ți un CONT INFOBON           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Metode alternative de plată a facturii la încălzire           Termoelectrica S.A. îndeamnă administratorii de blocuri și locatarii să regleze agentul termic de la branșament           Recomandările Termoelectrica S.A. pentru consumatorii săi privind evitarea răspândirii virusului Covid-19          

Publicat: 31.07.2018

1 435 👁 Views.

37951125_2178297585530956_4967200042273210368_n

Sinteza lucrărilor din 31 iulie

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

În sectorul Râșcani:

 • Bd-ul Moscova: Am finalizat cu succes lucrările de modernizare a 250 de metri de conductă termică cu Diametrul Nominal de 400 mm, iar până la sfârșitul zilei de astăzi, se depun eforturi considerabile pentru a reconecta consumatorii din regiune la traseul modernizat.
 • Grătiești: Se lucrează intens la ultimele detalii privind amenajarea zonei unde am modernizat circa 560 de metri de conducte termice, cu diametrul nominal de 250 mm. Și aici, consumatorii  din regiune vor fi conectați până la sfârșitul zilei la noul tronson de rețea termică modernizat.

 

În sectorul Buiucani:

 • Alba-Iulia, 23: Efectuăm lucrări de descoperire a unui tronson de conducte termice cu Diametrul Nominal 500 mm, care urmează să fie înlocuit pe o lungime de circa 400 metri. Lucrările vor dura până pe 01 septembrie.
 • Țărânii, 107/2. Înlăturăm o defecțiune pe tronsonul de rețea termică, cu Diametrul Nominal 50 mm, prin înlocuirea a 75 metri de conductă termică. Lucrarea va fi finalizată până la sfârșitul zilei de mâine, 1 august.

 

În sectorul Centru:

 • Nicolae Testemițeanu: Continuăm lucrările de modernizare a 340 metri de conductă termică cu Diametrul Nominal 400 mm. Lucrările vor dura până la mijlocul lunii august.

În sectorul Botanica:

 • Sarmizegetusa, 53: Aici efectuăm lucrări de montare a circa 40 de metri de conducte termice cu Diametrul Nominal 80 mm, pentru conectarea la serviciul centralizat de termoficare a unui nou bloc locativ. Această lucrare va fi finalizată până la sfârșitul acestei săptămâni.
 • Bd-ul Dacia, 11/3: Continuăm lucrările de modernizare a Stației de Pompare Nr.5. Lucrările vor dura până la sfârșitul lunii august.
 • Melestiu: Efectuăm lucrări de înlocuire a rețelei termice cu Diametrul Nominal 200 mm cu alta de 273 mm. Din cauza complexității lucrărilor, se va lucra până la 10 august .
 • Cuza Voda, 39/3: Modernizăm conducta termică cu o lungime de 400 de metri și diametrul nominal de 400 mm. Lucrările vor fi efectuate până de 6 august.
 • Dacia, 50: După ce ieri am înlocuit 6 metri de conducte termice cu Diametrul Nominal de 76 mm, astăzi continuăm lucrarea și înlocuim încă un at tronson de 10 metri. Lucrarea este planificată până la ora 17:00.
 • Cuza Vodă, 15/2: Demontăm conductele vechi din subsolul blocului. Consumatorii din această clădire au beneficiat de modernizarea infrastructurii de livrare a energiei termice pentru încălzire și apă caldă prin montarea unui Punct Termic Individual.

În sectorul Ciocana:

 • Alecu Russo, 57: Înlocuim o porțiune de rețea termică avariată pe o lungime de 6 metri, dintr-un cămin termic. Aceste lucrări sunt planificate până la ora 13:00.

Contați pe energia noastră!


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru