7 декабря 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Централизованная система теплоснабжения – надёжное решение для каждого дома          

Publicat: 05.07.2018

1 729 👁 Views.

IMG_5

Sinteza lucrărilor din 05.07.2018

image_pdfimage_print

Astăzi toate forțele Termoelectrica S.A. sunt focusate în special pe modernizarea porțiunilor de rețea din sect. Rîșcani. Astfel, după cum am anunțat anterior, prima lucrare prevede modernizarea a circa 160 m de conductă termică din str. T. Vladimirescu, cu diametrul de 800 mm, iar a doua – cea din str. Grătiești, prevede înlocuirea a circa 560 m de conductă termică veche, cu diametrul nominal de 250 mm. Aceste lucrări vor avea un impact major pentru asigurarea fiabilității Sistemului de Alimentare Centralizată cu Energie Termică, dar și îmbunătățirea serviciilor prestate consumatorilor.

Astfel, se lucrează pe următoarele adrese:

Sect. Rîșcani:

– Modernizăm tronsonul de rețea termică din str. T. Vladimirescu, în perimetrul străzilor A. Doga și Florării. Lucrările sunt planificate în perioada 3 iulie – 20 iulie.

– Reabilităm rețeaua termică din str. Grătiești. Lucrările sunt planificate în perioada 3 iulie – 31 iulie.

– Lichidăm scurgerile depistate pe conductele de apă caldă menajeră din  str. N. Dimo 31/1; str. Studenților 12/1 și din str. Andrei Doga 43/3. Echipele antrenate în aceste lucrări depun efortul maxim pentru a le finaliza până la ora 17:00.

Sect. Centru:
– Continuăm lucrările din str. Mălai, ce prevăd modernizarea a unui tronson de rețea termică de  280 de metri, care urmează a fi finalizate până sâmbătă, 7 iulie.

– Modernizăm rețelele termice din strada Gh. Cașu, 32 și N. Testemițeanu, 6

Sect. Buiucani:
– Montăm robinete sferice pe un tronson de rețea termică  din str. Vasile Lupu, 18/2

– Reabilităm peste 450 de metri de rețea termică din str. N. Costin, cu diametrul nominal de 500 mm. Lucrările vor fi finalizate până sâmbătă, 7 iulie.

Contați pe energia noastră!

5p9.ru