23 сентября 2020
Termoelectrica racordează la încălzire centralizată un bloc chirurgical modern al Institutului Oncologic, prin sistemul de ventilare           Termoelectrica prelungește campania „ Achiți iarna, fii răsplătit vara”           Termoelectrica își premiază consumatorii în cadrul Tombolei anuale „Termoelectrica dăruiește căldură”!           Tombola „Termoelectrica dăruiește căldură” revine într-un format nou! Mai multe premii, mai multe șanse de câștig!           Invitație de presă. Conferinţă de lansare a Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură”, ediția a 4-a           Termoelectrica, exemplu de bune practici prezentat în cadrul proiectului European „Convenția Primarilor pentru Energie și Climă- Est”           La mulți ani, Republica Moldova! Video           Termoelectrica modernizează rețelele termice din str. Albișoara           Termoelectrica, premiată al patrulea an consecutiv la Gala Businessului Moldovenesc           Termoelectrica reabilitează un tronson de rețea termică primară. Este posibilă scăderea parametrilor agentului termic          

Publicat: 22.09.2016

1 741 👁 Views.

zoom4852

Sistemul centralizat de termoficare din mun. Chișinău, apreciat de autoritățile de la București

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Sistemul centralizat de termoficare este cea mai bună soluție de  încălzire și furnizare a apei calde pentru aglomerările urbane, iar 3 modele de succes, unde rezultatele arată că Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică rămâne cea mai eficientă soluție pentru furnizarea agentului termic sunt orașele Iași, Oradea și Chișinău. Concluzia s-a impus în cadrul Conferinței Naționale: „Termoficarea la răscruce de drumuri. Soluții pentru salvarea sistemelor centralizate din România”, care a avut loc astăzi, 22 septembrie, la București.

În cadrul evenimentului au fost scoase în evidență atât provocările și barierele de ordin tehnic, cât și soluțiile prin care acestea pot fi depășite. Vorbitorii invitați la conferință au căzut de acord că soluția optimă pentru revitalizarea Sistemului de Alimentare Centralizat cu Energie Termică (SACET) este dat de o sumă de factori, responsabilitatea principală revenind autorităților publice locale și centrale.

Prezent la dezbateri, directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni, a făcut o prezentare generală a întreprinderii, a rezultatelor obținute după doar un an de activitate, dar și a priorităților de dezvoltare a sistemului centralizat de termoficare din capitala Republicii Moldova: “Am moștenit o situație precară, atât din punct de vedere financiar, cât și tehnic, însă ne-am consolidat, ne-am axat pe dezvoltarea strategică și pe îmbunătățirea SACET – ului din mun. Chișinău, iar astăzi, după doar un an de activitate, ne bucurăm de primele rezultate. Lansând un program complex de restructurare, relansare şi modernizare a sistemului centralizat de aprovizionare cu energie termică, la momentul actual, sunt îndeplinite lucrări importante, neefectuarea cărora ar fi pus în pericol alimentarea oraşului Chișinău cu energie termică. Deci, am ales să mergem pe eficiență, pe îmbunătățirea serviciilor, implementarea celor mai bune practici în domeniu, dar și lansarea unei platforme de comunicare și colaborare cu clienții noștri”, a menționat directorul general Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni.

Evenimentul a fost organizat de Asociația Română pentru Promovarea Eficienței Energetice și Federația Asociațiilor Companiilor de Unități din Energie, în parteneriat cu  Guvernul de la București, Autoritatea Națională pentru Reglementare în domeniul Energiei și Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare și Utilități Publice, întrunind peste 200 de persoane, reprezentanți ai autorităților centrale și locale din toate regiunile țării, ai operatorilor de termoficare, ai clienților, mass-media ș.a.

 zoom4111zoom4692  zoom5215

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru