30 июля 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sectoarele Botanica, Buiucani și Râșcani           Termoelectrica reabilitează circa 10 km de conducte termice           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Централизованная система теплоснабжения – надёжное решение для каждого дома          

Publicat: 14.04.2021

1 305 👁 Views.

certificata1

Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica a obținut la sfârșitul lunii martie patru certificări pentru implementarea și menținerea  Sistemului de Management Integrat conform condițiilor a patru standarde internaționale ISO.

  • SM EN ISO 9001:2015 „Sisteme de management al calității. Cerințe”;
  • SM SR EN ISO 14001:2016 „Sisteme de management de mediu. Cerințe cu ghid de utilizare”;
  • SM ISO 45001:2018 „Sisteme de management al sănătății și securității ocupaționale. Cerințe și îndrumări pentru utilizare”;
  • SM EN ISO 50001:2019 „Sisteme de management al energiei. Cerințe și ghid de utilizare”.

Aceste standarde, înglobate într-un Sistem de Management Integrat, asigură îmbunătățirea continuă a performanțelor companiei, permite verificarea impactului activităților, produselor și serviciilor sale asupra mediului, gestionarea sistematică a proceselor identificate, stabilirea obiectivelor și sarcinilor respective pentru a le îndeplini și a demonstra realizarea lor.

Implementarea Sistemului de Management Integrat confirmă, încă o dată, angajamentul Termoelectrica față consumatorii săi și de îmbunătățire continuă a performanțelor societății, identificarea și controlul impactului activității noastre, demonstrând că procedurile și procesele noastre sunt în concordanță cu cele mai înalte standarde internaționale”, a declarat Veaceslav ENI, directorul general al Termoelectrica.

Certificatele de conformitate au fost obținute în luna martie 2021 și sunt valabile 3 ani, cu condiția vizării anuale.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru