24 сентября 2020
Termoelectrica racordează la încălzire centralizată un bloc chirurgical modern al Institutului Oncologic, prin sistemul de ventilare           Termoelectrica prelungește campania „ Achiți iarna, fii răsplătit vara”           Termoelectrica își premiază consumatorii în cadrul Tombolei anuale „Termoelectrica dăruiește căldură”!           Tombola „Termoelectrica dăruiește căldură” revine într-un format nou! Mai multe premii, mai multe șanse de câștig!           Invitație de presă. Conferinţă de lansare a Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură”, ediția a 4-a           Termoelectrica, exemplu de bune practici prezentat în cadrul proiectului European „Convenția Primarilor pentru Energie și Climă- Est”           La mulți ani, Republica Moldova! Video           Termoelectrica modernizează rețelele termice din str. Albișoara           Termoelectrica, premiată al patrulea an consecutiv la Gala Businessului Moldovenesc           Termoelectrica reabilitează un tronson de rețea termică primară. Este posibilă scăderea parametrilor agentului termic          

Publicat: 12.10.2016

3 260 👁 Views.

img_2976

Termoelectrica conectează la căldură municipiul Chişinău

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica S.A. a început furnizarea energiei termice pentru încălzire către consumatorii din întreg municipiul Chişinău. Astfel, blocurile locative din capitală vor fi conectate la căldură, începând de astăzi, 12 octombrie. Decizia vine în contextul în care temperaturile medii au ajuns sub opt grade Celsius.

Primele obiective care beneficiază de calorifere calde sunt cele din sfera învăţământului: grădiniţe, şcoli, gimnazii, licee şi şcolile-internat, şi cele medicale. De asemenea, blocurile de locuinţă conectate la sistemul centralizat de încălzire, care dispun de permis de conectare, pot beneficia oricând de căldură, la solicitarea gestionarilor fondului locativ.

Sezonul de încălzire a fost deschis încă de pe 30 septembrie, atunci când mai multe persoane juridice au solicitat livrarea căldurii. Luni, 10 octombrie, au fost înaintate primele solicitări de conectare şi din partea administratorilor instituţiilor publice medicale – spitalul de Copii Nr. 1 şi spitalul V. Ignatenco, care au primit, în mai puţin de trei ore, energie termică.

Procedura de conectare la căldură este foarte simplă și durează maxim 3 ore. Pentru aceasta gestionarul clădirii trebuie să se asigure că au fost îndeplinite toate lucrările de pregătire a sistemului interior. Ulterior, acesta se va adresa cu pașaportul tehnic la sediul teritorial al întreprinderii, în funcţie de sector. Specialiștii Termoelectrica S.A. vor face ultimele verificări şi, în cel mai scurt timp, blocul locativ va avea caloriferele fierbinți.


Sediile teritoriale Termoelectrica SA:
sect. Ciocana – str. Ginta Latină, 19/3 (022-335-132);
sect. Centru – str. Ismail, 86A (022-274-098);
sect. Rîșcani – b-dul. Moscova, 11A (022-442-365);
sect. Botanica – b-dul. Dacia, 49/4 (022-779-411);
sect. Buiucani – str. V. Lupu, 63 (022-751-529);
Serviciul Rețele Primare – str. Florilor 4/3A (022-440-270).

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru