10 августа 2020
Veaceslav Eni s-a întâlnit cu Gary Davies, Însărcinat cu afaceri a.i. și Consul al Ambasadei Britanice           Investiții în îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 60.000 consumatori din sect. Ciocana și Râșcani           Economii și independență față de furnizori obținute din reciclarea conductelor termice           Institutul de Energetică: Proiectele pe care le implementează Termoelectrica sunt în beneficiul consumatorului           Termoelectrica modernizează rețelele termice din com. Ciorescu. Impactul lucrărilor, resimțit de cca 25% dintre consumatori           Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz           Termoelectrica continuă procesul de modernizare a rețelelor termice și îmbunătățirea serviciilor prestate           Apă caldă non-stop și confort termic pentru Complexul Educațional „Kiril și Metodii”           Realizările înregistrate și direcțiile prioritare de activitate, discutate în cadrul ședinței Adunării Generale a Acționarilor           Termoelectrica își diversifică sursele de energie utilizate, prin producerea energiei termice din biomasă          

Publicat: 26.06.2020

386 👁 Views.

comunication1

Termoelectrica: De cinci ani, aducem lumina și căldura în casele Dumneavoastră!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Din 2015, Termoelectrica produce lumină și căldură, care ajunge în casele a sute de mii de consumatori. Am moștenit o experiență de peste 70 de ani în termoenergetică și avem în echipă cei mai valoroși specialiști ai țării.

În fiecare zi, echipa noastră  este inspirată de necesitățile Dumneavoastră și preocupată de confortul termic din fiecare locuință.

Ne transformăm continuu pentru a aduce energia, acolo unde este nevoie de ea.

Producem și livrăm în Sistemul Energetic Național circa 15% din consumul total de energie electrică al țării și asigurăm cu energie termică circa 80% dintre locuitorii mun. Chișinău.

Preocuparea noastră continuă este să oferim servicii calitative, prin care să facem cât mai mulți consumatori fericiți.

Investim anual în modernizarea și mentenanța instalațiilor termoenergetice în beneficiul și confortul Dumneavoastră!

Astfel, în cinci ani de la fondare, ne mândrim cu top 5 realizări:

  • Apă caldă non-stop;
  • Eficiență energetică prin Soluția Încălzire Centralizată Autonomă pentru 3144 consumatori;
  • Modernizarea Infrastructurii de consum prin instalarea a peste 500 Puncte Termice Individuale;
  • Reabilitarea a peste 130 de km de conduce termice cu o vechime de peste 30 de ani.
  • Modernizarea Stațiilor de Pompare, dotându-le cu utilaje de ultimă generație și investiții în echipamentele Surselor de producere.

Dar nu ne oprim aici. Continuăm să investim în calitatea serviciilor prestate prin modernizarea echipamentelor și îmbunătățirea eficienței operaționale.

Alături de o echipă consolidată și  partenerii noștri de dezvoltare, am reușit să scriem o nouă filă de istorie în sectorul termoenergetic – punând prioritate pe nevoile Dumneavoastră!

Nu suntem perfecți, însă depunem tot efortul pentru a deveni mai buni în fiecare zi.

Aducem lumina și căldura pentru momentele frumoase din viața Dumneavoastră, drag consumator.

De cinci ani, mulțumim că sunteți alături de noi!

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru