5 августа 2020
Investiții în îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 60.000 consumatori din sect. Ciocana și Râșcani           Economii și independență față de furnizori obținute din reciclarea conductelor termice           Institutul de Energetică: Proiectele pe care le implementează Termoelectrica sunt în beneficiul consumatorului           Termoelectrica modernizează rețelele termice din com. Ciorescu. Impactul lucrărilor, resimțit de cca 25% dintre consumatori           Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz           Termoelectrica continuă procesul de modernizare a rețelelor termice și îmbunătățirea serviciilor prestate           Apă caldă non-stop și confort termic pentru Complexul Educațional „Kiril și Metodii”           Realizările înregistrate și direcțiile prioritare de activitate, discutate în cadrul ședinței Adunării Generale a Acționarilor           Termoelectrica își diversifică sursele de energie utilizate, prin producerea energiei termice din biomasă           Termoelectrica a reabilitat, în timp record, un tronson de conducte termice din str. Vlaicu Pârcălab          

Publicat: 26.09.2016

1 721 👁 Views.

img_2601

Termoelectrica este pregătită pentru a da start sezonului de încălzire 2016-2017

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica S.A. este pregătită pentru a intra în forță în noul sezon de încălzire 2016-2017. Echipa întreprinderii a încheiat cu brio activitățile privind asigurarea unei bune funcționări a întregului sistem de termoficare al mun. Chișinău, fiind efectuate lucrări de reabilitare a rețelelor magistrale și de eficientizare a sistemului centralizat de termoficare, astfel încât locuitorii capitalei să beneficieze de servicii mult mai calitative.

Printre principalele lucrări efectuate sunt modernizarea Centralei Electrice cu Termoficare SURSA I, reabilitarea celor mai importante stații de pompare, modernizarea a circa 5 km de rețea termică, desfășurarea lucrărilor de mentenanță a sistemului, dar și de identificare a soluțiilor tehnice pentru reabilitarea zonelor vulnerabile.

Astfel, începând din acest an putem asigura capitala cu apă caldă în regim non stop tot anul împrejur, totodată, zonele cu rețelele termice deteriorate și vechi de peste 30 de ani de exploatare, unde mereu erau înregistrate avarii și scurgeri, au fost înlocuite cu țevi moderne și preizolate. Iar pentru a fi înlăturate problemele privind calitatea serviciilor de termoficare, cauzate de zonele vulnerabile din punct de vedere hidraulic, din contul întreprinderii au fost instalate Puncte Termice Individuale pentru o serie de blocuri locative, două grădinițe și spitalul pentru copii V. Ignatenco.

„Încă de la fondare, în iunie 2015, Termoelectrica S.A., și-a consolidat forțele pentru eficientizarea sistemului centralizat de termoficare și identificarea celor mai bune soluții tehnice, întrucât dorim să fim cât mai aproape de necesitățile și consumatorilor noștri, oferindu-le cele mai bune soluții tehnice pentru confortul termic al fiecărei locuințe„ a menționat directorul general Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni.

Lucrările de pregătire pentru noul sezon de încălzire au fost efectuate conform Planului de investiții al întreprinderii și prin intermediul Proiectului de îmbunătățire a eficienței SACET, finanțat de Banca Mondială.

Menționăm că edificiile conectate la Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică  pot fi conectate la serviciile de termoficare şi înainte emiterea deciziei oficiale de începere a sezonului de încălzire. Pentru aceasta este nevoie de o solicitare oficială din partea administratorului, președintelui ACC, APLP etc.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru