29 октября 2020
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor deconectate din sectorul Ciocana           Semnarea acordului de colaborare dintre Termoelectrica și Institutul de Genetică, Fiziologie și Protecție a Plantelor           Termoelectrica a premiat cei 10 câștigători ai Tombolei organizată de Hramul or. Chișinău           Condiții mai bune de studii pentru cei peste 700 de elevii ai liceului teoretic „Waldorf”           Termoelectrica a demarat procedura de conectare la încălzire, la solicitare           Serviciul online „CONTUL MEU”, tot mai solicitat           Tutorial: Creează-ți un CONT INFOBON           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Metode alternative de plată a facturii la încălzire           Termoelectrica S.A. îndeamnă administratorii de blocuri și locatarii să regleze agentul termic de la branșament          

Publicat: 10.09.2020

298 👁 Views.

screen

Termoelectrica, exemplu de bune practici prezentat în cadrul proiectului European „Convenția Primarilor pentru Energie și Climă- Est”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Soluția Încălzire Centralizată Autonomă promovată de Termoelectrica S.A. a fost prezentată drept un exemplu de bune practici în cadrul proiectului European „Convenția Primarilor pentru Energie și Climă – Est”.

Istoria de succes a parteneriatului dintre Termoelectrica S.A. şi Cooperativa de Construcție a Locuințelor CCL 126 din Chișinău, ce a presupus modernizarea sistemului de încălzirea cu instalarea distribuției pe orizontală și montarea Punctului Termic Individual, în blocul locativ din str. Pandurilor, 52, a fost prezentată pe site-ul proiectului, drept un exemplu demn de urmat pentru toate comunitățile membre, în vederea atingerii obiectivelor de diminuare a efectelor asupra mediului și reducerea emisiilor.

În cadrul  proiectului de modernizare prezentat, Termoelectrica S.A. a  elaborat proiectul tehnic de execuție, desfășurarea lucrărilor de proiectare, montare și punere în funcțiune a unui Punct termic Individual (PTI) pentru încălzire și prepararea apei calde și instalarea contoarelor pentru consumul de energie termică, iar Cooperativa de Construcție a Locuințelor și-a asumat reabilitarea sistemului interior din bloc, prin instalarea distribuției pe orizontală a agentului termic, conectarea fiecărui apartament separat, din scara blocului, și instalarea aparatelor de evidență a consumului de apă caldă menajeră.

Proiectul dat a fost implementat în anul 2016. Între timp, alte 17 blocuri locative din Chișinău au beneficiat de aceste modernizări.

Ne bucură faptul că eforturile noastre și soluțiile pe care le oferim consumatorilor pentru a beneficia de servicii de termoficare cât mai bune sunt prezentate de comunitatea europeană drept exemple demne de urmat”, declară Veaceslav Eni, directorul general al Termoelectrica S.A..

Încălzirea Centralizată Autonomă oferă multiple avantaje consumatorilor săi:

  • furnizarea apei calde non-stop,
  • independență față de vecini,
  • confort crescut,
  • siguranța familiei și a vecinilor,
  • protecția mediului înconjurător,
  • economii de cca 30%.

Convenția primarilor privind Clima și Energia este cea mai mare inițiativă mondială a orașelor pentru acțiuni locale privind clima și energia, din care fac parte sute de orașe din 28 țări Europene și 6 țări din Europa de Est : Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Ucraina și Republica Moldova.

Link la articol:  IMPROVING OF THE HEATING SYSTEM IN MULTY-APPART-MENT BUILDING

Captură foto: http://com-east.eu

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru