29 октября 2020
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor deconectate din sectorul Ciocana           Semnarea acordului de colaborare dintre Termoelectrica și Institutul de Genetică, Fiziologie și Protecție a Plantelor           Termoelectrica a premiat cei 10 câștigători ai Tombolei organizată de Hramul or. Chișinău           Condiții mai bune de studii pentru cei peste 700 de elevii ai liceului teoretic „Waldorf”           Termoelectrica a demarat procedura de conectare la încălzire, la solicitare           Serviciul online „CONTUL MEU”, tot mai solicitat           Tutorial: Creează-ți un CONT INFOBON           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Metode alternative de plată a facturii la încălzire           Termoelectrica S.A. îndeamnă administratorii de blocuri și locatarii să regleze agentul termic de la branșament          

Publicat: 21.08.2020

516 👁 Views.

retele

Termoelectrica modernizează rețelele termice din str. Albișoara

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

În contextul proiectului demarat de primăria mun. Chișinău, ce prevede reparația capitală a carosabilului și a trotuarului din str. Albișoara, echipa Termoelectrica a inițiat lucrările de modernizare a rețelelor termice din această zonă.

În total urmează să fie înlocuite șase tronsoane de conductă termică primară cu diametrul nominal 800 mm, cu o lungime totală de cca 400 metri și un tronson de conductă termică cu diametrul nominal 150 mm, cu o lungime de cca 50 metri.

Punem în prim-plan siguranța și creșterea calității serviciilor prestate consumatorilor noștri, de aceea asigurarea fiabilității infrastructurii de furnizare a energiei termice reprezintă o prioritate pentru noi”, menționează Veaceslav Eni, director general al Termoelectrica S.A..

Pentru a nu admite deconectări de la livrarea energiei termice pentru prepararea apei calde, pe toată perioada lucrărilor din str. Albișoara, consumatorii din partea Centrală a capitalei și sectorul Buiucani au fost reconectați printr-o schemă revers, din străzile 31 August și Mitropolitul Dosoftei.

Decizia de a efectua aceste modernizări vine în contextul în care managementul întreprinderii și-a propus excluderea unor eventuale situații de avariere pe aceste tronsoane și evitarea unor ulterioare intervenții pe segmentul de carosabil și trotuar ce urmează a fi reabilitat de către municipalitate.

Pentru diminuarea impactului asupra traficului rutier, modernizările date vor fi efectuate în câteva etape, până în a doua jumătate a lunii septembrie. 

Proiectul de modernizare a rețelelor termice din str. Albișoara face parte din suplimentul Planului de Investiții aprobat Consiliul Societății pentru anul 2020, iar valoarea estimativă a costului lucrărilor este de peste 21,4 milioane lei.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru