1 марта 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sectorul Râșcani           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Централизованная система теплоснабжения – надёжное решение для каждого дома          

Publicat: 25.08.2020

186 👁 Views.

Termoelectrica.jpg

Termoelectrica pregătește Sursele de producere pentru perioada rece a anului: Au loc lucrări ample de mentenanță

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica efectuează lucrări importante de mentenanță a instalațiilor implicate în procesul tehnologic de producere a energiei electrice și termice în regim de cogenerare, de la Sursele de producere.
Aceste lucrări vor asigura funcționarea fiabilă a echipamentelor și prestarea neîntreruptă și calitativă a serviciilor de termoficare consumatorilor, în special, în perioada rece a anului.
De la începutul campaniei de reparație, angajații Termoelectrica au efectuat cu succes mai multe lucrări de mentenanță a Blocului Energetic Nr.2, de la CET Sursa I:
La Cazanul Nr.2:
• Reparația curentă a armăturii și lucrări de mentenanță a arzătoarelor, inclusiv restabilirea ambrazurii arzătoarelor;
• Mentenanța șuberelor de aer;
• Reabilitarea tamburului și a instalației de separare a aburului;
• Verificarea la etanșeitate și reparația armaturii pe gaz;
La Turbina Nr. 2:
• Reparația virorului turbinei;
• Lucrări de întreținere a sistemului de reglare a turbinei;
• Mentenanța pompelor de condens;
• Reabilitarea pompelor de alimentare;
În paralel, în cadrul Centralei Termice Vest au fost demarate ample lucrări de reparație a canalului de gaze de la Cazanul de apă fierbinte Nr. 2, precum și reparația curentă a unei pompe de rețea.
La Centrala Termică Sud sunt în plină desfășurare lucrările de reparație capitală a canalului de gaze de la Cazanul de apă fierbinte nr. 3. Această modernizare va permite o funcționare mai fiabilă și eficientă a cazanului.
Și la CET Sursa II angajații Termoelectrica sunt antrenați în lucrările de mentenanță printre care reparația curentă a armaturii cazanului Nr. 7, și reparația curentă a Turbogeneratorul Nr.5.
”Investim an de an în modernizarea infrastructurii, aceste lucrări fiind prioritare pentru noi, pentru că punem în prim plan beneficiile aduse consumatorilor noștri și anume: creșterea siguranței și a calității serviciilor de termoficare și apă caldă”, a menționat Veaceslav Eni, directorul general al Termoelectrica.
În ceea ce ține de îmbunătățirea infrastructurii de livrare a energiei termice, Termoelectrica în vara aceasta reabilitează 10 tronsoane de rețele termice cu lungimea totală de cca 5 km și diametre nominale cuprinse între 400 mm și 800 mm.
Suplimentar, în contextul lucrărilor de modernizare a străzii Albișoara, inițiate de primăria mun. Chișinău, Termoelectrica a demarat procesul de modernizare a 7 tronsoane de conducte termice din regiune, cu o lungime de cca 680 metri și diametrul nominal 800 mm.
Activitățile date fac parte din măsurile Planului de Investiții și Mentenanță pentru anul 2020 și vor dura până la mijlocul lunii septembrie.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru