29 октября 2020
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor deconectate din sectorul Ciocana           Semnarea acordului de colaborare dintre Termoelectrica și Institutul de Genetică, Fiziologie și Protecție a Plantelor           Termoelectrica a premiat cei 10 câștigători ai Tombolei organizată de Hramul or. Chișinău           Condiții mai bune de studii pentru cei peste 700 de elevii ai liceului teoretic „Waldorf”           Termoelectrica a demarat procedura de conectare la încălzire, la solicitare           Serviciul online „CONTUL MEU”, tot mai solicitat           Tutorial: Creează-ți un CONT INFOBON           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Metode alternative de plată a facturii la încălzire           Termoelectrica S.A. îndeamnă administratorii de blocuri și locatarii să regleze agentul termic de la branșament          

Publicat: 17.09.2020

550 👁 Views.

spalare

Termoelectrica prelungește campania „ Achiți iarna, fii răsplătit vara”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica prelungește termenul de desfășurare a campaniei „ Achiți iarna, fii răsplătit vara” până luni, 21 septembrie.
În cadrul acțiunii, toate blocurile locative care nu înregistrează datorii la consumul de energie termică beneficiază gratuit de lucrările de pregătire a instalațiilor de termoficare pentru sezonul rece.

„Campaniile de fidelizare demarate de Termoelectrica ocupă un loc important în cadrul companiei, iar acțiunile pe care le desfășurăm se transformă deja în tradiție. Acest lucru este valabil și pentru campania „Achiți iarna, fii răsplătit vara”, care ne ajută, an de an, să fim cât mai aproape de consumatorii noștri” precizează Veaceslav Eni, directorul general al Termoelectrica.

Condițiile de participare sunt simple. Gestionarii care se mobilizează împreună cu locatarii și reușesc să achite integral consumul curent și datoriile la energia termică sunt îndemnați să expedieze o cerere către Termoelectrica, la adresa de e-mail: cancelaria@termoelectrica.md, în care să solicite efectuarea acestor lucrări.

Spălarea hidropneumatică și testarea la presiune a instalațiilor de termoficare din interiorul blocului sunt efectuate de către agenți economici licențiați în domeniu, iar cheltuielile sunt suportate de către locatarii blocurilor.
Pentru detalii suplimentare, apelați Centrul de Apel al Termoelectrica – 1300.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru