16 апреля 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Централизованная система теплоснабжения – надёжное решение для каждого дома          

Publicat: 17.09.2020

290 👁 Views.

spalare

Termoelectrica prelungește campania „ Achiți iarna, fii răsplătit vara”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica prelungește termenul de desfășurare a campaniei „ Achiți iarna, fii răsplătit vara” până luni, 21 septembrie.

În cadrul campaniei, toate blocurile locative care nu înregistrează datorii la consumul de energie termică beneficiază gratuit de lucrările de pregătire a instalațiilor de termoficare pentru sezonul rece.

„Campaniile de fidelizare demarate de Termoelectrica ocupă un loc important în cadrul companiei, iar acțiunile pe care le desfășurăm se transformă deja în tradiție. Acest lucru este valabil și pentru campania  „Achiți iarna fii răsplătit vara”, care ne ajută, an de an, să fim cât mai aproape de consumatorii noștri” precizează Veaceslav Eni, directorul general al Termoelectrica.

Condițiile de participare sunt simple. Gestionarii care se mobilizează împreună cu locatarii și reușesc să achite integral consumul curent și datoriile la energia termică sunt îndemnați să expedieze o cerere către Termoelectrica, la adresa de e-mail: cancelaria@termoelectrica.md, în care să solicite efectuarea acestor lucrări.

Spălarea hidropneumatică și testarea la presiune a instalațiilor de termoficare  din interiorul blocului sunt efectuate de către agenți economici licențiați în domeniu, iar cheltuielile sunt suportate de către locatarii blocurilor.

Pentru detalii suplimentare, apelați Centrul de Apel al Termoelectrica – 1300.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru