29 октября 2020
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor deconectate din sectorul Ciocana           Semnarea acordului de colaborare dintre Termoelectrica și Institutul de Genetică, Fiziologie și Protecție a Plantelor           Termoelectrica a premiat cei 10 câștigători ai Tombolei organizată de Hramul or. Chișinău           Condiții mai bune de studii pentru cei peste 700 de elevii ai liceului teoretic „Waldorf”           Termoelectrica a demarat procedura de conectare la încălzire, la solicitare           Serviciul online „CONTUL MEU”, tot mai solicitat           Tutorial: Creează-ți un CONT INFOBON           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Metode alternative de plată a facturii la încălzire           Termoelectrica S.A. îndeamnă administratorii de blocuri și locatarii să regleze agentul termic de la branșament          

Publicat: 19.08.2020

697 👁 Views.

IMG_5149

Termoelectrica, premiată al patrulea an consecutiv la Gala Businessului Moldovenesc

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Rezultatele deosebite atinse de echipa Termoelectrica în cadrul proiectelor de dezvoltare și responsabilizare socială, pe parcursul anului 2019, au fost apreciate cu două distincții importante în cadrul Galei Businessului Moldovenesc.

Întreprinderea a fost premiată cu Medalia de Aur în cadrul concursului „Marca Anului 2019” la categoria ”Produse și servicii în domeniul energeticii și construcțiilor”, nominalizarea „Marca Comercială Responsabilă Social”. Totodată, Termoelectrica a obținut trofeul Zeița Calității, devenind laureată a concursului „Premiul în domeniul calității 2019”, nominalizarea „Servicii”.

Evenimentul de premiere s-a desfășurat online, miercuri, 19 august.

Aceste distincții ne onorează și ne responsabilizează deopotrivă. Le dedicăm consumatorilor noștri, pentru care depunem tot efortul, astfel încât să le oferim soluții de termoficare moderne și servicii prestate calitativ”, declară directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni.

Concursurile date se desfășoară anual sub egida Camerei de Comerț si Industrie din Republica Moldova, având drept obiectiv promovarea competitivității și sporirea capacităților întreprinderilor autohtone în crearea și promovarea mărcilor comerciale.  Compania noastră este premiată al patru an consecutiv de către organizatorii concursurilor.

Termoelectrica S.A este principalul producător de energie termică și electrică din țară și furnizor de energie termică din mun. Chișinău. Compania asigură cu servicii de termoficare peste 4400 de imobile, sau cca 500.000 consumatori, și livrează în Sistemul Energetic Național circa 15% din consumul total de energie electrică al Republicii Moldova.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru