17 мая 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect. Ciocana, Botanica și Buiucani           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Централизованная система теплоснабжения – надёжное решение для каждого дома          

Publicat: 04.06.2020

362 👁 Views.

campanie

Termoelectrica premiază cei mai responsabili consumatori în cadrul campaniei „Achiți iarna, fii răsplătit vara”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica anunță demararea campaniei anuale „Achiți iarna, fii răsplătit vara”, în cadrul căreia toate blocurile locative din capitală conectate la Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică (SACET), care nu înregistrează datorii la consum, vor beneficia gratuit de lucrările de pregătire a sistemului ingineresc de termoficare din interiorul blocului, pentru sezonul rece.
Înscrierea în campania „Achiți iarna – fii răsplătit vara” se face de către gestionarul fondului locativ, prin depunerea unei cereri în formă liberă, la Centrul Comercial de deservire și relații cu consumatorii, din str. T. Vladimirescu, 6, sau în format electronic, la adresa de e-mail: cancelaria@termoelectrica.md.

”În timp, beneficiarii serviciilor noastre s-au transformat în adevărați parteneri responsabili, iar acest lucru ne motivează să venim în întâmpinarea lor cu astfel de acțiuni, care ne ajută să păstrăm o relație de colaborare strânsă”, a menționat Veaceslav ENI, directorul general Termoelectrica. Perioada de desfășurare a campaniei este 5 iunie – 31 august curent. Detalii suplimentare puteți afla următoarele numere de telefon: 1300 sau 022 436 528.

Serviciile de spălare hidropneumatică și testarea la presiune a sistemelor interne sunt efectuate, de regulă, de către agenții economici licențiați în acest domeniu și pot costa până la 4000 lei, cheltuieli ce sunt suportate de către locatarii blocului.

În cadrul ediției de anul trecut a campaniei ”Achiți iarna – fii răsplătit vara” au fost premiate cca 20 de blocuri locative.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru