10 августа 2020
Veaceslav Eni s-a întâlnit cu Gary Davies, Însărcinat cu afaceri a.i. și Consul al Ambasadei Britanice           Investiții în îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 60.000 consumatori din sect. Ciocana și Râșcani           Economii și independență față de furnizori obținute din reciclarea conductelor termice           Institutul de Energetică: Proiectele pe care le implementează Termoelectrica sunt în beneficiul consumatorului           Termoelectrica modernizează rețelele termice din com. Ciorescu. Impactul lucrărilor, resimțit de cca 25% dintre consumatori           Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz           Termoelectrica continuă procesul de modernizare a rețelelor termice și îmbunătățirea serviciilor prestate           Apă caldă non-stop și confort termic pentru Complexul Educațional „Kiril și Metodii”           Realizările înregistrate și direcțiile prioritare de activitate, discutate în cadrul ședinței Adunării Generale a Acționarilor           Termoelectrica își diversifică sursele de energie utilizate, prin producerea energiei termice din biomasă          

Publicat: 04.06.2020

636 👁 Views.

campanie

Termoelectrica premiază cei mai responsabili consumatori în cadrul campaniei „Achiți iarna, fii răsplătit vara”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica anunță demararea campaniei anuale „Achiți iarna, fii răsplătit vara”, în cadrul căreia toate blocurile locative din capitală conectate la Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică (SACET), care nu înregistrează datorii la consum, vor beneficia gratuit de lucrările de pregătire a sistemului ingineresc de termoficare din interiorul blocului, pentru sezonul rece.

Înscrierea în campania „Achiți iarna – fii răsplătit vara” se face de către gestionarul fondului locativ, prin depunerea unei cereri în formă liberă, la Centrul Comercial de deservire și relații cu consumatorii, din str. T. Vladimirescu, 6, sau în format electronic, la adresa de e-mail: cancelaria@termoelectrica.md.

 ”În timp, beneficiarii serviciilor noastre s-au transformat în adevărați parteneri responsabili, iar acest lucru ne motivează să venim în întâmpinarea lor cu astfel de acțiuni, care ne ajută să păstrăm o relație de colaborare strânsă”, a menționat Veaceslav ENI, directorul general Termoelectrica. Perioada de desfășurare a campaniei este 5 iunie – 31 august curent. Detalii suplimentare puteți afla următoarele numere de telefon: 1300 sau 022 436 528.

 Serviciile de spălare hidropneumatică și testarea la presiune a sistemelor interne sunt efectuate, de regulă, de către agenții economici licențiați în acest domeniu și pot costa până la 4000 lei, cheltuieli ce sunt suportate de către locatarii blocului.

 În cadrul ediției de anul trecut a campaniei ”Achiți iarna – fii răsplătit vara” au fost premiate cca 20 de blocuri locative.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru