campanie

Termoelectrica premiază cei mai responsabili consumatori în cadrul campaniei „Achiți iarna, fii răsplătit vara”


Termoelectrica anunță demararea campaniei anuale „Achiți iarna, fii răsplătit vara”, în cadrul căreia toate blocurile locative din capitală conectate la Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică (SACET), care nu înregistrează datorii la consum, vor beneficia gratuit de lucrările de pregătire a sistemului ingineresc de termoficare din interiorul blocului, pentru sezonul rece.

Înscrierea în campania „Achiți iarna – fii răsplătit vara” se face de către gestionarul fondului locativ, prin depunerea unei cereri în formă liberă, la Centrul Comercial de deservire și relații cu consumatorii, din str. T. Vladimirescu, 6, sau în format electronic, la adresa de e-mail: cancelaria@termoelectrica.md.

 ”În timp, beneficiarii serviciilor noastre s-au transformat în adevărați parteneri responsabili, iar acest lucru ne motivează să venim în întâmpinarea lor cu astfel de acțiuni, care ne ajută să păstrăm o relație de colaborare strânsă”, a menționat Veaceslav ENI, directorul general Termoelectrica. Perioada de desfășurare a campaniei este 5 iunie – 31 august curent. Detalii suplimentare puteți afla următoarele numere de telefon: 1300 sau 022 436 528.

 Serviciile de spălare hidropneumatică și testarea la presiune a sistemelor interne sunt efectuate, de regulă, de către agenții economici licențiați în acest domeniu și pot costa până la 4000 lei, cheltuieli ce sunt suportate de către locatarii blocului.

 În cadrul ediției de anul trecut a campaniei ”Achiți iarna – fii răsplătit vara” au fost premiate cca 20 de blocuri locative.