29 октября 2020
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor deconectate din sectorul Ciocana           Semnarea acordului de colaborare dintre Termoelectrica și Institutul de Genetică, Fiziologie și Protecție a Plantelor           Termoelectrica a premiat cei 10 câștigători ai Tombolei organizată de Hramul or. Chișinău           Condiții mai bune de studii pentru cei peste 700 de elevii ai liceului teoretic „Waldorf”           Termoelectrica a demarat procedura de conectare la încălzire, la solicitare           Serviciul online „CONTUL MEU”, tot mai solicitat           Tutorial: Creează-ți un CONT INFOBON           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Metode alternative de plată a facturii la încălzire           Termoelectrica S.A. îndeamnă administratorii de blocuri și locatarii să regleze agentul termic de la branșament          

Publicat: 21.09.2020

501 👁 Views.

institut 2

Termoelectrica racordează la încălzire centralizată un bloc chirurgical modern al Institutului Oncologic, prin sistemul de ventilare

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica racordează la termoficare centralizată un bloc chirurgical din cadrul Institutului Oncologic, prin intermediul sistemului de ventilare.

În acest sens a fost lansat un parteneriat de colaborare între Institutul Oncologic și Termoelectrica.

Această metodă de conectare la încălzire este una inovativă, aplicată până în prezent de circa 10  consumatori ai Termoelectrica, printre care  se regăsesc centre comerciale și săli de concerte.

Lucrările presupun instalarea unui Punct Termic Individual (PTI) la branșamentul clădirii și reconstrucția unui tronson de rețea termică de conectare la rețeaua magistrală, din str. Korolenko.

Încălzirea și menținerea unui nivel termic corespunzător în blocul medical vor fi asigurate printr-un sistem de ventilare de ultima generație.

PTI-ul, responsabil de furnizarea energiei termice în clădire va asigura în mod automatizat confortul termic necesar, astfel încât temperatura aerului să corespundă indicilor stabiliți de regulamentele sanitare.

Totodată această instalație va permite clădirii spitalului să beneficieze de încălzire și apă caldă tot anul împrejur și să se deconecteze/conecteze de la serviciile de termoficare conform necesităților.

Termoelectrica își respectă promisiunea față de chișinăuieni de a identifica și a asigura cu soluții optime de furnizare a încălzirii și preparare a apei calde, în condiții de eficiență energetică, economii de costuri, confort și siguranță în utilizare” a accentuat Veaceslav Eni, directorul general la Termoelectrica S.A., în cadrul unor discuții cu managementul instituției spitalicești.

Până în prezent, Institutul Oncologic deține 10 blocuri racordate la SACET, dintre care trei blocuri sunt chirurgicale, iar două de tratament al pacienților.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru