10 августа 2020
Veaceslav Eni s-a întâlnit cu Gary Davies, Însărcinat cu afaceri a.i. și Consul al Ambasadei Britanice           Investiții în îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 60.000 consumatori din sect. Ciocana și Râșcani           Economii și independență față de furnizori obținute din reciclarea conductelor termice           Institutul de Energetică: Proiectele pe care le implementează Termoelectrica sunt în beneficiul consumatorului           Termoelectrica modernizează rețelele termice din com. Ciorescu. Impactul lucrărilor, resimțit de cca 25% dintre consumatori           Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz           Termoelectrica continuă procesul de modernizare a rețelelor termice și îmbunătățirea serviciilor prestate           Apă caldă non-stop și confort termic pentru Complexul Educațional „Kiril și Metodii”           Realizările înregistrate și direcțiile prioritare de activitate, discutate în cadrul ședinței Adunării Generale a Acționarilor           Termoelectrica își diversifică sursele de energie utilizate, prin producerea energiei termice din biomasă          

Publicat: 25.06.2020

388 👁 Views.

Fotoram.io (18)

Termoelectrica racordează oficiul Băncii Mondiale la sistemul centralizat de termoficare

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica a inițiat lucrările de racordare a oficiului Băncii Mondiale din Chișinău la Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică (SACET).

Clădirea urmează să fie conectată la termoficarea centralizată printr-un Punct Termic Individual (PTI) care îi va asigura independență totală, un consum eficient, optimizat de energie termică și apă caldă non-stop, produsă la branșamentul clădirii.

Decizia conectării Băncii Mondiale la SACET reprezintă o dovadă a încrederii în calitatea serviciilor prestate, afirmă directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni.

Racordarea la SACET înseamnă zero riscuri pentru locuitorii din regiune și zero poluare în centrul Chișinăului prin evitarea arderii de gaze naturale, iar prin acest acord de conectare, Banca Mondială sprijină Termoelectrica în misiunea sa  – de a oferi servicii sigure și de calitate consumatorilor săi și a contribui la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră la nivel global”, a menționat Veaceslav Eni.

Lucrările urmează să fie finalizate până la sfârșitul lunii iulie.

Soluțiile de termoficare moderne implementate de Termoelectrica oferă multiple avantaje consumatorilor săi:

  • furnizarea apei calde non-stop,
  • independență față de vecini,
  • costuri mici pentru un confort crescut,
  • siguranța familiei și a vecinilor,
  • protecția mediului înconjurător.

Până acum, Termoelectrica a instalat cca 900 de PTI-uri în 466 de blocuri locative și 186 instituții publice, iar de noul sistem de termoficare –  Soluția Încălzire Centralizată Autonomă beneficiază peste 50 de blocuri locative.https://youtu.be/dmYA1z86eWY

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru