27 февраля 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sectorul Botanica           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Централизованная система теплоснабжения – надёжное решение для каждого дома          

Publicat: 03.10.2020

162 👁 Views.

120656037_3334659399902537_4325862997599843890_o

Termoelectrica s-a alăturat campaniei de salubrizare de toamnă, lansată de primăria mun. Chișinău

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print
Termoelectrica s-a alăturat campaniei de salubrizare de toamnă, lansată de primăria mun. Chișinău.
Angajații întreprinderii, echipați cu măști de protecție, mănuși, saci, și motivația de a trăi într-un mediu mai îngrijit, au făcut curat, pe parcursul zilei de sâmbătă, 3 octombrie, pe terenurile aferente obiectelor întreprinderii din întreg mun. Chișinău, inclusiv Surselor de producere.

”Ne pasă de modul în care arată orașul nostru, de aceea ne implicăm sistematic în acțiuni de curățenie. În așa mod dezvoltăm spiritul civic și responsabilitatea socială în cadrul echipei Termoelectrica”, precizează Veaceslav Eni, directorul general al Termoelectrica.
Frunzișul colectat a fost încărcat și transportat cu 5 autobasculate, care au efectuat în total 18 rute.
Termoelectrica participă activ în cadrul activităților de salubrizare de mai multe ori pe an, atât cu utilaje și unități de transport, cât și cu forță de muncă.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru