15 июня 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect. Botanica, Buiucani și Ciocana           Termoelectrica reabilitează circa 10 km de conducte termice           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Централизованная система теплоснабжения – надёжное решение для каждого дома          

Publicat: 19.05.2020

788 👁 Views.

98348684_2950532591648555_6650976811721162752_o

Termoelectrica și Infobon lansează serviciul online „CONTUL MEU”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica în colaborare cu Centrul de Calcul Infobon lansează serviciul online „CONTUL MEU”- un cabinet virtual cu beneficii multiple pentru consumatori.

La doar un click distanță, prin intermediul serviciului online „CONTUL MEU”, consumatorii au acces la informații actualizate și personalizate, ce le oferă posibilitatea de a efectua o întreagă gamă de operațiuni, fără a mai fi necesară deplasarea la Centrul Comercial de deservire și relații cu consumatorii al Termoelectrica sau la Centrul de Calcul Infobon și, totodată, eliminându-se necesitatea de a mai apela la Serviciul Call-Center al întreprinderii.

Accesând Contul meu sunt disponibile următoarele servicii:

recepționarea facturii electronice;
evidența facturilor și consumului;
transmiterea indicilor contorului;
achitarea facturii;
interacțiunea cu gestionarul fondului locativ.

Totodată, consumatorii își pot accesa istoricul consumului pentru toate locațiile pe care le au, dar și achitările facturilor pentru consumul de energie termică. În plus, Serviciul online „CONTUL MEU” facilitează interacțiunea cu Gestionarul Fondului Locativ, în vederea corectării, completării și/sau actualizării datelor legate de facturare (de ex: numele, prenumele, suprafața, procentul de calcul etc.).

Pentru a beneficia de aceste facilități este necesară crearea unui cont, accesând butonul „CONTUL MEU” pe site-urile www.termoelectrica.md sau www.infobon.md, folosind datele de pe factură și urmarea pașilor indicați.

De menționat că abonații la factura electronică devin automat utilizatori ai „CONTULUI MEU” și au primit primii parolele de acces la cabinetul personal, prin intermediul adreselor electronice personale.

Pentru detalii suplimentare cu privire la procedura de creare a contului personal, ne puteți contacta la numerele: 022 436 – 516/ 022 436 – 466/ 022 436 – 517 sau 1300.

Avantajele Serviciului „CONTUL MEU”:

Interacțiunea cu gestionarul fondului locativ și Centrul de calcul este mult mai ușoară și mai rapidă;
Accesarea serviciilor oricând, de oriunde.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru