10 августа 2020
Veaceslav Eni s-a întâlnit cu Gary Davies, Însărcinat cu afaceri a.i. și Consul al Ambasadei Britanice           Investiții în îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 60.000 consumatori din sect. Ciocana și Râșcani           Economii și independență față de furnizori obținute din reciclarea conductelor termice           Institutul de Energetică: Proiectele pe care le implementează Termoelectrica sunt în beneficiul consumatorului           Termoelectrica modernizează rețelele termice din com. Ciorescu. Impactul lucrărilor, resimțit de cca 25% dintre consumatori           Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz           Termoelectrica continuă procesul de modernizare a rețelelor termice și îmbunătățirea serviciilor prestate           Apă caldă non-stop și confort termic pentru Complexul Educațional „Kiril și Metodii”           Realizările înregistrate și direcțiile prioritare de activitate, discutate în cadrul ședinței Adunării Generale a Acționarilor           Termoelectrica își diversifică sursele de energie utilizate, prin producerea energiei termice din biomasă          

Publicat: 02.07.2020

430 👁 Views.

call center

Tot mai mulți consumatori solicită consultații prin intermediul Centrului de Apel

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

În prima jumătate a anului 2020, operatorii Termoelectrica au oferit circa 22 400 consultații prin intermediul Centrului de Apel. Comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, numărul apelurilor înregistrate este cu 15 % mai mare.

În acest interval de timp, zilnic au fost oferite, în medie, circa 152 de consultații.

Termoelectrica explică creșterea numărului de apeluri pe fondul restricțiilor de deplasare cauzate de situația epidemiologică.

Potrivit unui raport al Serviciului Relații cu Consumatorii din cadrul întreprinderii, peste 31% dintre apeluri au fost preluate în mai puțin de 15 secunde.

Cele mai multe întrebări adresate de către consumatori în această perioadă țin de: restanțe și datorii, compensații și modalități de achitare a facturii, dar și Soluția Încălzire Centralizată Autonomă.

„Este extrem de important să fim în legătură strânsă cu beneficiarii serviciilor noastre, pentru a le oferi asistență și suport în regim non-stop, iar Centrul de apel este un instrument de comunicare valoros în acest sens, care ne ajută să rămânem fideli sloganului nostru – Contați pe energia noastră„ a menționat Veaceslav Eni, directorul general al Termoelectrica, într-o ședință de lucru online. 

Pe lângă Centrul de apel – 1300 și 022 447 447, Termoelectrica pune la dispoziția consumatorilor, pentru  consultații și suport de la distanță, și următoarele canale de comunicare, disponibile 24/24:

  • Site-ul oficial al Termoelectrica S.A. – www.termoelectrica.md;
  • Pagina de Facebook a companiei – Termoelectrica S.A.;
  • Aplicația Viber: 069-444-144 (disponibil pentru text, imagini foto și video) pentru raportarea problemelor tehnice.

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru