28 сентября 2020
Termoelectrica racordează la încălzire centralizată un bloc chirurgical modern al Institutului Oncologic, prin sistemul de ventilare           Termoelectrica prelungește campania „ Achiți iarna, fii răsplătit vara”           Termoelectrica își premiază consumatorii în cadrul Tombolei anuale „Termoelectrica dăruiește căldură”!           Tombola „Termoelectrica dăruiește căldură” revine într-un format nou! Mai multe premii, mai multe șanse de câștig!           Invitație de presă. Conferinţă de lansare a Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură”, ediția a 4-a           Termoelectrica, exemplu de bune practici prezentat în cadrul proiectului European „Convenția Primarilor pentru Energie și Climă- Est”           La mulți ani, Republica Moldova! Video           Termoelectrica modernizează rețelele termice din str. Albișoara           Termoelectrica, premiată al patrulea an consecutiv la Gala Businessului Moldovenesc           Termoelectrica reabilitează un tronson de rețea termică primară. Este posibilă scăderea parametrilor agentului termic          

Publicat: 27.05.2016

1 850 👁 Views.

13282826_1165407093490606_100084319_o1

Veaceslav Eni a prezentat acţionarilor realizările şi priorităţile de dezvoltare ale “Termoelectrica” S.A.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

27 mai 2016, Chişinău – Directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni, a prezentat, în cadrul şedinţei anuale a acţionarilor, principalele realizări ale întreprinderii, după un an de activitate. Astfel, acţionarii au fost informaţi despre impactul acţiunilor întreprinse privind îmbunătăţirea şi eficientizarea activităţii întreprinderii, precum şi priorităţile de dezvoltare şi eficientizare a SACET.

Totodată, conform ordinei de zi, grupul de acţionari a aprobat darea de seamă a  Consiliului societăţii şi cea a Comisiei de cenzori pentru anul 2015, normativele de repartizare a profitului net pentru anul 2016 şi Raportul societăţii de audit pentru anul 2015. Un alt subiect de discuţie a vizat direcţiilor prioritare ale activităţii întreprinderii şi repartizarea profitului anual.

Astfel, directorul general a menţionat faptul că prin consolidarea forţelor şi activarea într-un regim deosebit, Termoelectrica S.A. a început să înregistreze rezultate pozitive şi eficienţă maximă, prin resurse minime, fiind îndeplinite obligaţiile financiare faţă de furnizorul de gaze naturale pe de o parte şi implementate reforme de îmbunătăţire a sistemului, restructurare a personalului pe de altă parte.

13271483_1165407060157276_519161604_o“Acum putem să vă prezentăm doar primele rezultate. Dacă vom continua în acelaşi ritm, considerăm că anul 2016 va fi deja un an cu profit. Totodată, cu ajutorul partenerilor de dezvoltare avem planuri grandioase de îmbunătăţire a SACET, astfel ca să putem oferi consumatorilor noştri servicii mult mai calitative“, a menţionat Veaceslav Eni.

”Termoelectrica” SA a fost fondată la 16 iunie 2015 prin fuziunea/ absorbţia de către Centrala Electrică cu Termoficare nr. 2 din Chişinău a Centralei Electrice de Termoficare nr. 1 şi preluarea ansamblului funcţional al Societăţii pe Acţiuni “Termocom”.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru