7 декабря 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Централизованная система теплоснабжения – надёжное решение для каждого дома          

Publicat: 06.08.2018

1 598 👁 Views.

IMG128

VIDEO. Sinteza lucrărilor din 06 august

image_pdfimage_print

O săptămână productivă începe cu reabilitarea mai multor porțiuni de rețele termice și modernizarea Stației de Pompare Nr.5. Mai multe informații cu privire la lucrările făcute astăzi de colegii noștri vedeți în sinteza lucrărilor din 06 august.

În sectorul Centru:

 • Bulevardul Constantin Negruzzi, 1: Efectuăm lucrări de reabilitare a unui tronson de conducte termice, cu Diametrul Nominal de 89 mm, pe o lungime de 15 metri. Această lucrare este planificată în intervalul orelor 08:00-17:00.
 • Nicolae Testemițeanu: Lucrăm intens la modernizarea a 340 metri de conducte termice cu Diametrul Nominal 400 mm. Lucrările vor dura până la mijlocul lunii august.

În sectorul Râșcani:

 • Studenților 3/2: Efectuăm lucrări de înlocuire a unui tronson de rețea termică defectată. Această lucrare este planificată până la ora 17:00.
 • Mihai Viteazul, 10/2: Continuăm lucrările de reparație capitală a unui tronson de conducte termice cu Diametrul Nominal 700 mm, pe o lungime de 410 metri.
 • Tudor Vladimirescu, 1 și str. Grătiești: Amenajăm zonele unde am modernizat două tronsoane importante de rețele termice.
 • T. Vladimirescu intersecție cu str. Andrei Doga: Efectuăm lucrări de amenajare a zonei prin nivelarea pământului, montarea gazonului și construcția trotuarului, după ce în această zonă am efectuat lucrări de modernizare a unui tronson de rețea termică.

În sectorul Buiucani:

 • Ion Pelivan, 28: Efectuăm lucrări de înlocuire a unui tronson de rețea termică cu Diametrul Nominal 89 mm, pe o lungime de 25 metri. Această lucrare este planificată până marți, 07 august, ora 17:00.
 • Alba-Iulia, 23: Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson de rețea termică cu Diametrul Nominal 500 mm. Lucrările prevăd înlocuirea a circa 400 metri de conducte termice veche cu țevi noi, moderne, preizolate și eficiente energetic. Lucrările vor dura până pe 24 august.

 În sectorul Botanica:

 • Bd-ul Dacia, 22: Efectuăm lucrări de înlocuire a unui tronson de rețea termică cu Diametrul Nominal 150 mm,  pe o lungime de circa 1 metru. Această lucrare este planificată până la ora 14:00.
 • Bd-ul Dacia, 11/3: Continuăm lucrările de modernizare a Stației de Pompare Nr.5, prin instalarea echipamentelor de ultimă generație. Lucrările vor dura până la sfârșitul lunii august.
 • Melestiu: Efectuăm lucrări de înlocuire a rețelei termice cu Diametrul Nominal 200 mm cu alta de 273 mm. Din cauza complexității lucrărilor, se va lucra până la 10 august.
 • Cuza Voda, 39/3: Modernizăm un tronson de conducte termice cu o lungime de 400 de metri și Diametrul Nominal de 400 mm. Din cauza complexității lucrărilor, suntem nevoiți să prelungim termenul de executare până de 10 august.

În sectorul Ciocana:

 • Ginta Latină: Efectuăm lucrări de înlocuire a unui tronson de tronson de conducte de apă caldă, cu Diametrul Nominal de 150 mm, pe o lungime de 5 metri. Această lucrare este planificată până la ora 18:00.
 • Petru Zadnipru, 16/2 și Alecu Russo, 55/1, 18: Efectuăm lucrări de amenajare a săpăturilor, unde am efectuat lucrări de reabilitare a două tronsoane de conducte termice.
 • Suntem antrenați în lucrări de mentenanță în mai multe Puncte Termice Centrale și Cămine Termice.

Contați pe energia noastră!

 

 

 

 

5p9.ru