29 октября 2020
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor deconectate din sectorul Ciocana           Semnarea acordului de colaborare dintre Termoelectrica și Institutul de Genetică, Fiziologie și Protecție a Plantelor           Termoelectrica a premiat cei 10 câștigători ai Tombolei organizată de Hramul or. Chișinău           Condiții mai bune de studii pentru cei peste 700 de elevii ai liceului teoretic „Waldorf”           Termoelectrica a demarat procedura de conectare la încălzire, la solicitare           Serviciul online „CONTUL MEU”, tot mai solicitat           Tutorial: Creează-ți un CONT INFOBON           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Metode alternative de plată a facturii la încălzire           Termoelectrica S.A. îndeamnă administratorii de blocuri și locatarii să regleze agentul termic de la branșament          

Publicat: 15.08.2018

1 359 👁 Views.

15081

VIDEO: Sinteza lucrărilor din 15 august

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Pe parcursul zilei de astăzi ne implicăm activ în reabilitarea unor tronsoane importante de rețele termice și efectuarea unui șir de lucrări de mentenanță la Stațiile de Pompare, Punctele Termice Centrale și Căminele Termice din toate sectoarele mun. Chișinău. Mai multe detalii aflați în sinteza lucrărilor de astăzi:

În sectorul Botanica:

Str. Melestiu: După ce am finalizat cu succes lucrările de reconstrucție a primului tronson de conducte termice din str. Melestiu, cu Diametrul Nominal 273 mm pe o lungime totală de 400 metri, am demarat și lucrările de reabilitare a cele de a doua porțiuni de traseu termic, cu o lungime totală de 600 metri. Aceste lucrări vor dura până pe 10 septembrie.

Bd-ul Dacia, 11/3: Continuăm lucrările de modernizare a Stației de Pompare Nr.5. Pe parcursul zilei de astăzi specialiștii noștri vor instala echipamentele termo-tehnice noi.

Bd-ul Cuza Voda, 39/3: Efectuăm lucrări de amenajare a zonelor unde am modernizat două tronsoane importante de rețele termice.

Sarmizegetusa, 47a : Continuăm lucrările de înlocuire a unor conducte termice secundare, pe o lungime de 28 metri. Pe această adresă, lucrările vor dura până la ora 17:00.

În sectorul Centru:

Nicolae Testemițeanu: Continuăm lucrările de modernizare a 340 metri de conducte termice cu Diametrul Nominal 400 mm. De astăzi, începem montarea noilor conducte.

Bd-ul Constantin Negruzzi, 5, str. Academiei,  9/1, 9/2, str. Gheorghe Asachi, 37/2: Efectuăm lucrări de amenajare a zonelor unde am efectuat lucrări de reabilitare a mai multor porțiuni de rețele termice.

Academiei 9/1, 7: Efectuăm lucrări de reabilitare a unui tronson de rețea termică  cu Diametrul Nominal 70 mm. Lucrările vor dura până joi, ora 16:00.

În sectorul Buiucani:

Str. Alba-Iulia, 23: Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson de rețea termică de 400 de metri cu Diametrul Nominal 500 mm. Pe parcursul zilei de astăzi sunt efectuate lucrări de curățare a canalelor și pregătim țeava nouă care urmează să fie instalată până la sfârșitul acestei luni.

Str. Petru Movilă, 20: Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson de conducte termice cu Diametrul Nominal  de 125 și 150 mm, pe o lungime de circa 210 de metri.

Str. Chimiștilor: Efectuăm lucrări de înlocuire a unor conducte termice, pe o lungime de 12 metri, cu Diametrul Nominal de 150 mm. Pe această adresă, lucrările vor dura până la ora 17:00.

Str. Sucevița, 41: Efectuăm lucrări de înlocuire a unui tronson de conducte termice pe o lungime de 42 metri cu Diametrul Nominal de 50 mm.

În sectorul Râșcani:

Str. Mihai Viteazul, 10/2: Continuăm lucrările de modernizare a tronsonului de rețea termică cu lungimea de 410 metri și Diametrul Nominal de 700 mm.  Pe parcursul zilei de astăzi demontăm conductele vechi, care urmează să fie înlocuite cu altele noi, eficiente energetic.

Str. Socoleni, 10, 12/1: Efectuăm lucrări de înlocuire a unui tronson de rețea termică cu o lungime de circa 60 metri, cu Diametrul Nominal de 100 mm.

Str. Iazului, 2/4: Schimbăm un tronson defectat pe rețele termice secundare, cu Diametrul Nominal 57 mm, pe o lungime totală de  36 metri.

Bd-ul Moscovei, T. Vladimirescu: Efectuăm lucrări de amenajare a zonelor unde am modernizat două tronsoane importante de rețele termice.

În sectorul Ciocana:

Str. Ginta Latină, 19/3: Finalizăm lucrările de sudare a două echipamente de secționare a agentului termic și ne pregătim pentru efectuare lucrărilor de montare ale acestora.

Bd-ul Mircea cel Bătrân, 32: Efectuăm lucrări de amenajare a zonei unde am efectuat lucrări  de reabilitare a unui tronson de rețea termică.

Contați pe energia noastră!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru