23 ноября 2020
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor deconectate           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           Централизованная система теплоснабжения – надёжное решение для каждого дома          

Publicat: 17.08.2018

1 099 👁 Views.

160826

VIDEO: Sinteza lucrărilor din 17 august

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Încheiem această săptămână cu multiple activități ce țin de reabilitarea rețelelor termice și efectuarea lucrărilor de mentenanță la instalațiile termo-tehnice din SACET. În paralel, continuăm să instalăm echipamentele noi de la Stația de Pompare Nr.5 și efectuăm lucrări de modernizare a echipamentelor de secționare a agentului termic,  de pe tronsoanele de rețele termice aeriene din str. Voluntarilor 17/1 și Varnița 15/1.

În sectorul Ciocana:

Str. Voluntarilor, 17/1 și Varnița, 15/1: Efectuăm lucrări de modernizare a echipamentelor de secționare a agentului termic, de pe tronsoanele de rețele termice aeriene. Aceste modernizări vor contribui semnificativ la îmbunătățirea calității serviciilor de termoficare și creșterea eficienței energetice a sistemului de alimentare cu energie termică. Lucrarea va fi finalizată până la ora 17:00.

În sectorul Râșcani:

Str. Mihai Viteazul, 10/2: Continuăm lucrările de modernizare a tronsonului de rețea termică cu lungimea de 410 metri și Diametrul Nominal de 700 mm.  Pe parcursul zilei de astăzi demontăm conductele vechi, care urmează să fie înlocuite cu altele noi, eficiente energetic.

Bd-ul Moscovei, T. Vladimirescu: Efectuăm lucrări de amenajare a zonelor unde am modernizat două tronsoane importante de rețele termice.

În sectorul Botanica:

Str. Melestiu: Continuăm lucrările de reabilitare a celei de a doua porțiune de traseu termic din str. Melestiu, unde modernizăm  600 metri de conducte termice, cu Diametrul Nominal 273 mm Aceste lucrări vor dura până pe 10 septembrie.

Bd-ul Dacia, 11/3: Continuăm lucrările de modernizare a Stației de Pompare Nr.5. Pe parcursul zilei de astăzi specialiștii noștri vor instala echipamentele electrice.

Bd-ul Dacia, 6: Efectuăm lucrări de  reabilitare a unui tronson de conducte termice cu Diametrul Nominal 70 mm, pe o lungime de 10 metri.

Str. Zelinski, 20: Schimbăm o conductă termică secundară și una de apă caldă, tur retur , cu Diametrul Nominal 70 mm, pe o lungime de 32 metri.

Str. Independenței: Efectuăm lucrări de lichidare a unei defecțiuni prin înlocuirea unui tronson de conducte termice cu Diametrul Nominal 100 mm, pe o lungime de 1 metru.

Bd-ul Cuza Voda, 39/3: Efectuăm lucrări de amenajare a zonelor unde am modernizat două tronsoane importante de rețele termice.

În sectorul Buiucani:

Str. Alba-Iulia, 23: Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson de rețea termică de 400 de metri cu Diametrul Nominal 500 mm. Pe parcursul zilei de astăzi sunt efectuate lucrări de curățare a canalelor și pregătim conductele noi,  care urmează să fie instalate până la sfârșitul acestei luni.

Str. Petru Movilă, 20: Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson de conducte termice cu Diametrul Nominal  de 125 și 150 mm, pe o lungime de circa 210 de metri. Mai multe echipe  lucrează pe mai multe porțiuni concomitent, astfel încât să fie finalizată în cel mai scurt timp.

În sectorul Centru:

Nicolae Testemițanu: Continuăm lucrările de modernizare a 340 metri de conducte termice cu Diametrul Nominal 400 mm. Pe parcursul zilei de astăzi, continuăm montarea noilor conducte.

Contați pe energia noastră!

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru