7 декабря 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica – tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Централизованная система теплоснабжения – надёжное решение для каждого дома          

Publicat: 20.08.2018

2 016 👁 Views.

200102

VIDEO. Sinteza lucrărilor din 20 august

image_pdfimage_print

         Începem săptămâna cu multă energie și ne dedicăm activităților și proiectelor care au drept scop pregătirea sistemului de termoficare pentru sezonul rece, dar și îmbunătățirea calității serviciilor prestate. Așadar, principalele lucrări  pe care le efectuăm astăzi, aflați din sinteza lucrărilor de mai jos:

În sectorul Centru:

Str. Nicolae Testemițanu: Continuăm lucrările de modernizare a 340 metri de conducte termice cu Diametrul Nominal 400 mm. Pe parcursul zilei de astăzi, efectuăm lucrări de demontare a conductelor vechi și montarea conductelor noi și, în paralel, amenajăm porțiunile unde deja am finalizat lucrările.

Str. Academiei, 9/1: Schimbăm un metru de conductă termică  cu Dimetrul Nominal 76 mm, în legătură cu depistarea unei porțiuni avariate. Această lucrare va fi finalizată până la ora 14:00.

Str. Ismail 88/1: Am demarat lucrările de înlocuire a unui tronson de rețea termică cu o lungime de 8 metri, cu Diametrul Nominal 100 mm. Această lucrare va fi efectuată în intervalul orelor 08:30 – 17:00.

În sectorul Râșcani:

Str. Mihai Viteazul, 10/2: Continuăm lucrările de modernizare a tronsonului de rețea termică cu lungimea de 410 metri și Diametrul Nominal de 700 mm.  Pe parcursul zilei de astăzi demontăm conductele vechi, care urmează să fie înlocuite cu altele noi, eficiente energetic.

Str. Socoleni: Efectuăm lucrări de  reabilitare a unui tronson de conducte termice cu Diametrul Nominal 57 mm, pe o lungime totală de 60 metri.

Bd-ul Moscovei, T. Vladimirescu: Efectuăm lucrări de amenajare a zonelor unde am modernizat două tronsoane importante de rețele termice.

În sectorul Botanica:

Str. Melestiu: Continuăm lucrările de reabilitare a celei de a doua porțiune de traseu termic, unde modernizăm  600 metri de conducte termice, cu Diametrul Nominal 250 mm Aceste lucrări vor dura până pe 10 septembrie.

Bd-ul Dacia, 11/3: Continuăm lucrările de modernizare a Stației de Pompare Nr.5. Pe parcursul zilei de astăzi specialiștii noștri vor instala echipamentele electrice.

Bd-ul Cuza Voda, 39/3: Efectuăm lucrări de amenajare a zonelor unde am modernizat două tronsoane importante de rețele termice.

În sectorul Buiucani:

Str. Alba-Iulia, 23: Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson de rețea termică de 400 de metri cu Diametrul Nominal 500 mm. Pe parcursul zilei de astăzi sunt efectuate lucrări de curățare a canalelor și pregătim conductele noi,  care urmează să fie instalate până la sfârșitul acestei luni.

Str. Petru Movilă, 20: Efectuăm lucrări de amenajare a zonei unde am modernizat un tronson de conducte termice cu Diametrul Nominal  de 125 și 150 mm, pe o lungime de circa 210 de metri.

În sectorul Ciocana:

Bd-ul Mircea cel Bătrân, 17/1: Verificăm stare tehnică a tronsonului de rețea termică.

Efectuăm lucrări de  mentenanță în mai multe Puncte Termice Centrale.

Contați pe energia noastră!

5p9.ru